top of page

Коя е Нина?


Винаги готова да създава красота с любовта, извираща от сърцето й. Винаги готова да превърне обикновеното парче стъкло в една великолепна творба на изкуството, както грозното патенце се превръща в красив лебед. Готова на всичко, за да възвиси изкуството си. Нина-DIVA-винаги заобиколена от творби на изкуството, винаги заобиколена от хора на изкуството.

Искам да вярвам, че цялата красота, която блика от мен е претворена в творбите ми. Вярвам, че чрез моето изкуство ще отворя въображението на хората към красотата, която съм създала. И така ще мога да споделям този толкова специален подарък с всеки от вас моите стъкла, моите творения – изящни, искрящи с всички цветове на дъгата!

Моите стъклени панели, блестящи в оттенъка на зелено и синьо-символите на гора, океан и небе, прозрачна красота, докосвана от златисти лъчи. Цветове и движение, излъчващи чувственост, притежаващи притегателната сила на прошепната между влюбени покана.

Стъклата ми имат най-различна форма и размери. Естествената и изкуствената светлина карат парчетата стъкло да оживеят, хвърляйки различни цветови отблясъци из цялото помещение. Радост ми доставяха цветовете и векторите.

Всичко, което е „дошло“ в живота ми, е дошло, защото съм го „извикала“ аз! Мислите ми притежават силата! Животът ми е това, което аз виждам чрез фантазията си, всичко това, което става във въображението ми и всичко това е отразено в картините ми! Каквото „видя“ във въображението си, това „държа“ в ръцете си!

НИНА = DIVA!!! = ЦВЕТОВЕТЕ НА ДЪГАТА

bottom of page